کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



سالاد اسپانیایی یا سس سبز

ابتدا لوبیا سفید را پخته، می‌گذاریم تا خنک شود. 

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • 1 پیمانه ماست
  • 1 پیمانه اسفناج
  • 1 قاشق سوپخوری شوید خشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 1/2 پیمانه روغن زیتون
  • 1 1/2 پیمانه کلم بروکلی
  • 2 قاشق سوپخوری پنیرصبحانه
  • 2 عدد آب لیموترش تازه

مواد اصلی

  • 2 پیمانه برگ کاهوی جوان خرد شده
  • 1 1/2 پیمانه لوبیای سفید پخته
  • 1 1/5 پیمانه کلم بروکلی خرد شده
  • 1 1/2 پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
  • 3 قاشق سوپخوری پودر پنیر پارمسان
  • 1 1/5 پیمانه اسفناج تازه خرد شده به صورت درشت
  • 1 1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
  • 1 1/2 پیمانه مرغ گریل شده خرد شده

روش تهیه سالاد اسپانیایی یا سس سبز

  1. ابتدا لوبیا سفید را پخته، می‌گذاریم تا خنک شود. 
  2.  برگ کاهو و اسفناج را خرد کرده، فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت خلالی باریک برش می‌زنیم، همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم. 
  3. مرغ گریل شده را که مزه‌دارش کرده‌ایم، چهارگوش خرد می‌کنیم و روی سالاد می‌بریزیم و گوجه‌های گیلاسی را نیز روی سالاد می‌گذاریم. کمی از دانه‌های انار و پودر پنیر پارمسان روی سالاد می‌پاشیم و سس سبز را کنار سالاد سرو می‌کنیم.
  4. نکته: سس سبز یک سس کاملا سالم و البته چربی‌سوز است و می‌تواند برای کلیه سالادهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
  5. طرز تهیه سس: همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شود و برای خنک شدن در یخچال می‌گذاریم.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید