کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



جدول تبدیل شماره های فر با درجه سانتی گراد و فارنهایت

روش درست کردن پودر پسته برای تزیین  روی شیرینی ها و دسر ها  

مگه یه کار ساده مثل آب پز کردن تخم‌مرغ هم روش حرفه‌ای داره ؟

با توجه به نزدیک شدن سال نو دوستانی که میخواهند شیرینی تهیه کنید بهتر است به این نکات توجه کنید :

یک تابه چدنی خیلی گرون نیست و در ضمن خراب شدنی هم نیست

بلانچ کردن یه راه طبیعی و سریع برای پختن سبزیجاته .

- راحت ترین راه برای داشتن طعم و عطر لیموی تازه اینه که پوست لیمو ی تازه را رنده کرده و 

دوست دارین این پروانه های شکلاتی را برای تزئین کیک و یا کاپ کیک استفاده کنید به همین راحتی میتونید یک پروانه شکلاتی داشته باشین.

 بیشتر مردم نمیدونن که برای داشتن یه سیب‌زمینی سرخ‌شده‌ی حرفه‌ای بهتره آن را دو بار سرخ کرد .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید