کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



ارتباط سیر و شیر

سیر و شیر با هم

سیر و سایر سبزیجات هم خانواده آن (پیاز، موسیر و پیازچه) ترکیبات سیستئین سولفوکسید را ایجاد می کنند. این ترکیبات عناصر تشکیل دهنده بو و مزه سیر هستند.
آیا می دانستید خوردن یک لیوان شیر می تواند تا حد زیادی بوی بد سیر را کاهش دهد ؟
چربی موجود در شیر بوی سیر دهان را کاهش می‌دهد. ترکیب آب و چربی بوهای بد دهان را از بین می‌برد یا حداقل کاهش می‌دهد. بعد از خوردن سیر یک لیوان شیر پرچرب بنوشید. حتما نتیجه‌ی آن را خواهید دید. شیر می‌تواند بر بوی سولفات سیر غلبه کند.
اما چگونه :
محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را در دهان کاهش می دهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.

 

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید