سیر و سایر سبزیجات هم خانواده آن (پیاز، موسیر و پیازچه) ترکیبات سیستئین سولفوکسید را ایجاد می کنند. این ترکیبات عناصر تشکیل دهنده بو و مزه سیر هستند.
آیا می دانستید خوردن یک لیوان شیر می تواند تا حد زیادی بوی بد سیر را کاهش دهد ؟
چربی موجود در شیر بوی سیر دهان را کاهش میدهد. ترکیب آب و چربی بوهای بد دهان را از بین میبرد یا حداقل کاهش میدهد. بعد از خوردن سیر یک لیوان شیر پرچرب بنوشید. حتما نتیجهی آن را خواهید دید. شیر میتواند بر بوی سولفات سیر غلبه کند.
اما چگونه :
محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را در دهان کاهش می دهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.