کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



بلانچ کردن سبزیجات

بلانچ کردن یه راه طبیعی و سریع برای پختن سبزیجاته .

سبزیجات را برای یک تا دو دقیقه در آب جوش بپزید و بلافاصله داخل ظرف آب سرد بریزید .
با این شوک حرارتی رنگ ، طعم و تردی سبزیجات به طرز دلپذیری باقی میمونه .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید