- بهتر است تمام مواد آماده شده، مدتی در دمای محیط بمانند، یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل، همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا همدما شوند، به خصوص کره یا مارگارین و تخممرغ
-درجه حرارت فرها، معمولاً مختلف هستند. بعضی فرها شمارهای هستند و بعضی دیگر بر اساس درجه سانتیگراد یا فارنهایت تنظیم میشوند. اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج، درجهبندی شده، عدد یک یعنی حرارت کم و بالاترین عدد یعنی چهار یا پنج، حرارت بیشتر است
- اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید، بهتر است حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی شیرینیها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید
- دستور شیرینی را اول خوب بخوانید و مطمئن شوید که در میانه کار، چیزی یا وسیلهای کم ندارید.
-بهتر است برای پخت شیرینی خانگی، از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید.
- مراقب باشید مغزهای مصرفی، مانده نباشند و بوی نا ندهند. تخممرغ حتیالامکان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.
- برای پر کردن پیمانهها، بهتر است آنها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد، خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید، بهتر است روی آن را با کارد، خوب صاف کنید. کره و شکر قهوهای را در پیمانه، کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد.
-اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده میکنید، بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود.
- اگر در شیرینیتان از کره یا روغن جامد استفاده میکنید، دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست.
- بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید.
-اگر شیرینیتان سفت شد، بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان زیاد بوده، یا اینکه به مدت طولانی در فر مانده است. اگر دمای فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شیرینیتان و زیاد خشک شدن آن میشود.