کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



روش درست کردن پودر پسته

روش درست کردن پودر پسته برای تزیین  روی شیرینی ها و دسر ها  

 

نگین پسته: 1 پیمانه

پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
رنگ‌سبز خوراکی: کمی(حدود 1 قاشق چایخوری)

طرز تهیه:

- ابتدا پسته را داخل آسیاب ریخته و پودر قند را به آن اضافه کرده، با یک، دو، سه آسیاب می‌کنیم و بعد رنگ را به آن می‌زنیم. (اگر رنگ Wilton بود باید با آبجوش کمی رقیق کنیم) و دوباره یک بار دیگر آسیاب می‌کنیم. چون به واسطه رنگ پودر ما رطوبت دارد اول یک جا پهن می‌کنیم تا خشک شود.
- وقتی مواد را از آسیاب درآوردیم آن را الک می‌کنیم؛ موادی که در الک می‌ماند نگین پسته  و مواد الک شده پودر پسته نامیده می‌شود.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید