نگین پسته: 1 پیمانه
پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
رنگسبز خوراکی: کمی(حدود 1 قاشق چایخوری)
طرز تهیه:
- ابتدا پسته را داخل آسیاب ریخته و پودر قند را به آن اضافه کرده، با یک، دو، سه آسیاب میکنیم و بعد رنگ را به آن میزنیم. (اگر رنگ Wilton بود باید با آبجوش کمی رقیق کنیم) و دوباره یک بار دیگر آسیاب میکنیم. چون به واسطه رنگ پودر ما رطوبت دارد اول یک جا پهن میکنیم تا خشک شود.
- وقتی مواد را از آسیاب درآوردیم آن را الک میکنیم؛ موادی که در الک میماند نگین پسته و مواد الک شده پودر پسته نامیده میشود.