کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



سیب زمینی سرخ کردن به روش سر آشپز

 بیشتر مردم نمیدونن که برای داشتن یه سیب‌زمینی سرخ‌شده‌ی حرفه‌ای بهتره آن را دو بار سرخ کرد .

- سیب‌زمینی را به قطعات یک اندازه و با سایز دلخواه برش دهید . میتونید پوست سیب‌زمینی را نگه‌دارید و البته در این حالت باید آن را خوب تمیز کرده تا به‌هیچ‌وجه گل و آلودگی نداشته باشد . بهتر است ضخامت برش‌های سیب‌زمینی حدود یک سانتی‌متر باشد ، در این حالت پخت سیب‌زمینی‌ها بهتر و یکنواخت خواهد بود .
- برش‌های سیب‌زمینی را در آب سرد بریزید . (حدود نیم ساعت ) در این زمان میتونید روغن را آماده کنید . با این کار سیب‌زمینی‌ها تازه میمونند و سیاه نمیشن .
- روغن سرخ‌کردنی را ترجیحاً در ظرف دیواره بلند ریخته و با دمای حدود 120 درجه گرم می‌کنیم . ( حرارت متوسط )
- سیب‌زمینی‌ها را از آب درآورده و با دستمال حوله‌ای خشک‌کنید . ( هرگز سیب‌زمینی تر  و آب دار را در روغن داغ نریزید . )
- سیب‌زمینی‌ها را به مدت 5 دقیقه در روغن سرخ‌کنید و سپس از روغن بیرون آورده و کنار بگذارید تا سرد شوند .
- دوباره روغن را گرم‌کنید و این بار با حرارت زیاد ( 180 درجه سانتی‌گراد ) .
- سیب‌زمینی‌هایی که قبلاً بلانچ کردید و الان خشک و سرد شدن را داخل روغن داغ بریزید . 5تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که رنگ طلایی و قهوه‌ای پیدا کردند در روغن نگه‌داشته و سپس از روغن بیرون بیارید . روی دستمال حوله‌ای بریزید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته بشه . حالا میتونید روی آن‌ها را نمک و فلفل و یا ادویه‌هایی که دوست دارید بپاشید . نوش جان

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید