- سیبزمینی را به قطعات یک اندازه و با سایز دلخواه برش دهید . میتونید پوست سیبزمینی را نگهدارید و البته در این حالت باید آن را خوب تمیز کرده تا بههیچوجه گل و آلودگی نداشته باشد . بهتر است ضخامت برشهای سیبزمینی حدود یک سانتیمتر باشد ، در این حالت پخت سیبزمینیها بهتر و یکنواخت خواهد بود .
- برشهای سیبزمینی را در آب سرد بریزید . (حدود نیم ساعت ) در این زمان میتونید روغن را آماده کنید . با این کار سیبزمینیها تازه میمونند و سیاه نمیشن .
- روغن سرخکردنی را ترجیحاً در ظرف دیواره بلند ریخته و با دمای حدود 120 درجه گرم میکنیم . ( حرارت متوسط )
- سیبزمینیها را از آب درآورده و با دستمال حولهای خشککنید . ( هرگز سیبزمینی تر و آب دار را در روغن داغ نریزید . )
- سیبزمینیها را به مدت 5 دقیقه در روغن سرخکنید و سپس از روغن بیرون آورده و کنار بگذارید تا سرد شوند .
- دوباره روغن را گرمکنید و این بار با حرارت زیاد ( 180 درجه سانتیگراد ) .
- سیبزمینیهایی که قبلاً بلانچ کردید و الان خشک و سرد شدن را داخل روغن داغ بریزید . 5تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که رنگ طلایی و قهوهای پیدا کردند در روغن نگهداشته و سپس از روغن بیرون بیارید . روی دستمال حولهای بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه . حالا میتونید روی آنها را نمک و فلفل و یا ادویههایی که دوست دارید بپاشید . نوش جان
سیب زمینی سرخ کردن به روش سر آشپز
بیشتر مردم نمیدونن که برای داشتن یه سیبزمینی سرخشدهی حرفهای بهتره آن را دو بار سرخ کرد .