سالاد انبه و کاهو
گروه غذا:
در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 4 قاشق سوپخوری سرکه برنج
- 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- 2 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
- 1 قاشق چایخوری ابلیمو
- 1 عدد کاهو
- 1 عدد انبه
- 2 قاشق سوپخوری کنجد
روش تهیه سالاد انبه و کاهو
- در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.
- در ظرف مورد نظر کاهوی خردشده و انبه خرد شده را بریزیدو سس اماده شده را روی این مواد بدهید.