سالاد تبوله
گروه غذا:
این سالاد شرقی که بیشتر در لبنان و کشور های عربی تهیه میشود با طعم بی نظیر و رنگ های چشم نواز ش انتخابی استکه به سختی فراموش خواهد شد .
مواد اولیه
برای 3 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
مواد اصلی
- 1/2 پیمانه بلغور گندم
- 2 پیمانه آب
- 2 پیمانه جعفری تازه و خرد شده
- 1/2 پیمانه نعنا خرد شده
- 1/4 پیمانه پیازچه
- 4 عدد گوجهفرنگی متوسط
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
روش تهیه سالاد تبوله
- - درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
- - بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
- - درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجهفرنگی را با هم مخلوط کنید.
- - سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید .
- - سالاد تبوله را یا میتوانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.