سالاد تبوله

این سالاد شرقی که بیشتر در لبنان و کشور های عربی تهیه میشود با طعم بی نظیر و رنگ های چشم نواز ش  انتخابی استکه به سختی فراموش خواهد شد . 

مواد اولیه

برای 3 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه بلغور گندم
  • 2 پیمانه آب
  • 2 پیمانه جعفری تازه و خرد شده
  • 1/2 پیمانه نعنا خرد شده
  • 1/4 پیمانه پیازچه
  • 4 عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو

روش تهیه سالاد تبوله

  1. - درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
  2. - بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
  3. - درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.
  4. - سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید .
  5. - سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.

بالا