کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



رولت پیازچه و شاهی

گروه غذا: 

بعضی‌اوقات با مواد خیلی ساده و با دستور پخت خیلی ساده‌تر می‌توان غذاهایی تهیه کرد که خیلی زیبا و خوشمزه از آب درمیاید. مثلاً بعضی‌اوقات عکس غذایی را می‌بینیم که وقتی دستورش را نگاه می‌کنیم باورمان نمی‌شود به این راحتی می‌توان آن را آماده کرد.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری آویشن

مواد اصلی

  • 8 عدد تخم‌مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • 160 گرم آرد سفید
  • 1 پیمانه پیازچه ریز خردشده
  • 1 پیمانه شاهی خردشده
  • به میزان لازم گوجه گیلاسی
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سفید یا قرمز
  • 4 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 70 گرم کره
  • 3 قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت

روش تهیه رولت پیازچه و شاهی

  1. کره و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی بزنید تا یکدست شود. پیازچه و شاهی خردشده را اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید. سپس نمک، آویشن و فلفل را نیز اضافه کنید.
  2. در صورت دلخواه برای سبزرنگ شدن می‌توانید از یک قطره رنگ سبز نیز استفاده کنید. در مرحله بعد مخلوط روغن و کره را بیفزایید و در آخر آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید؛ حال مخلوط را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس کف سینی رولت به ابعاد 60×40 را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید.
  3. مایه را درون سینی ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سریع رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید؛ پس از خشک شدن کاغذ روغنی را جدا و رول کنید و بین آن گوجه گیلاسی قرار دهید.
  4. من رول‌های شاهی و پیازچه را با استفاده از صفحات مخصوص رولت (ریلیف مت) تهیه‌کرده‌ام. این صفحات را می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید که طرح‌های مختلفی دارد.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید