سالاد اسپانیایی یا سس سبز

ابتدا لوبیا سفید را پخته، می‌گذاریم تا خنک شود. 

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • 1 پیمانه ماست
  • 1 پیمانه اسفناج
  • 1 قاشق سوپخوری شوید خشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 1/2 پیمانه روغن زیتون
  • 1 1/2 پیمانه کلم بروکلی
  • 2 قاشق سوپخوری پنیرصبحانه
  • 2 عدد آب لیموترش تازه

مواد اصلی

  • 2 پیمانه برگ کاهوی جوان خرد شده
  • 1 1/2 پیمانه لوبیای سفید پخته
  • 1 1/5 پیمانه کلم بروکلی خرد شده
  • 1 1/2 پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
  • 3 قاشق سوپخوری پودر پنیر پارمسان
  • 1 1/5 پیمانه اسفناج تازه خرد شده به صورت درشت
  • 1 1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
  • 1 1/2 پیمانه مرغ گریل شده خرد شده

روش تهیه سالاد اسپانیایی یا سس سبز

  1. ابتدا لوبیا سفید را پخته، می‌گذاریم تا خنک شود. 
  2.  برگ کاهو و اسفناج را خرد کرده، فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت خلالی باریک برش می‌زنیم، همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم. 
  3. مرغ گریل شده را که مزه‌دارش کرده‌ایم، چهارگوش خرد می‌کنیم و روی سالاد می‌بریزیم و گوجه‌های گیلاسی را نیز روی سالاد می‌گذاریم. کمی از دانه‌های انار و پودر پنیر پارمسان روی سالاد می‌پاشیم و سس سبز را کنار سالاد سرو می‌کنیم.
  4. نکته: سس سبز یک سس کاملا سالم و البته چربی‌سوز است و می‌تواند برای کلیه سالادهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
  5. طرز تهیه سس: همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شود و برای خنک شدن در یخچال می‌گذاریم.

بالا