برگ کاهو و اسفناج را خرد کرده، فلفل دلمهایها را به صورت خلالی باریک برش میزنیم، همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
مرغ گریل شده را که مزهدارش کردهایم، چهارگوش خرد میکنیم و روی سالاد میبریزیم و گوجههای گیلاسی را نیز روی سالاد میگذاریم. کمی از دانههای انار و پودر پنیر پارمسان روی سالاد میپاشیم و سس سبز را کنار سالاد سرو میکنیم.
نکته: سس سبز یک سس کاملا سالم و البته چربیسوز است و میتواند برای کلیه سالادهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
طرز تهیه سس: همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود و برای خنک شدن در یخچال میگذاریم.