تخم مرغ کاسه ای
گروه غذا:
کره را در هوای محیط قرارداده تا نرم شود .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
- 4 عدد تخم مرغ
- 6 عدد ورق بیکن
- 2 قاشق سوپخوری خامه
- 3 قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده
- 25 گرم کره
روش تهیه تخم مرغ کاسه ای
- داخل کاسه های مخصوص سوفله را با کره چرب نمایید . ورق های بیکن را کف و دیواره ی کاسه ها قرار داده تا کاملا" فرم کاسه را به خود گیرد . 2 عدد تخم مرغ کامل و 2 عدد دیگر از زرده ها را با هم مخلوط کرده و با چنگال بزنید . نمک و فلفل را اضافه نموده و مواد آماده شده را داخل کاسه ها بریزید . سپس 2 عدد سفیده ی تخم مرغ باقی مانده را جداگانه زده تا ابری شود . خامه و پنیر را افزوده و روی ظرفهای سوفله بریزید . حال آنها را در فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید .