تخم مرغ شکم پر
گروه غذا:
این غذا در کنار طعم دلپذیر و خواص بسیار زیاد خوراکی از زیبایی بی نظیری برخوردار بوده و برای سفره های صبحانه و یا عصرانه و حتی میز اردوور بی نظیر و چشم نواز انتخابی فوق العاده خواهد بود
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
- 1 قاشق چایخوری سس مایونز
- 1 قاشق چایخوری سس کچاپ
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
- 2 عدد تخم مرغ پخته شده
- 2 قاشق سوپخوری پیاز ریز شده
- 2 قاشق چایخوری جعفری ریز خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری خردل
روش تهیه تخم مرغ شکم پر
- تخم مرغ ها را پخته ، پس از پختن آنها را از وسط نصف کرده و زرده را خارج کنید . زرده را با چنگال خوب له کرده و به ظرف محتوی مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل که خوب مخلوط شده اندافزوده و آنها را به صورت یک دست در آورید . داخل قیف ریخته و توسط ماسوره درشت داخل سفیده ها ریخته و روی آنها را با برگ جعفری و زیتون سیاه تزیین کنید . هم اکنون آماده سرو می باشد .