کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



تخم مرغ در آب

گروه غذا: 

 همیشه فکر میکردیم که برای آب پز کردن تخم مرغ فقط یه راه هست و اون اینه که تخم مرغ را با پوست سالم و بدون ترک بندازیم توی آب و اونو بجوشونیم تا پخته و سفت بشه . میدونیم که اگه پوسته تخم مرغ ترک داشته باشه ، تخم مرغ در حین جوشیدن میشکنه و ظاهر بدی پیدا میکنه و حتی ممکنه آب توش بره و دیگه خیلی دلچسب نباشه 

ولی یه راه جالب دیگه هم برای درست کردن تخم مرغ آب پز هست ....

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق سوپخوری نمک

مواد اصلی

  • 2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
  • 1 لیتر آب
  • 1 عدد تخم مرغ

روش تهیه تخم مرغ در آب

  1. آب ، سرکه و نمک را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قراردهید تا جوش بیاید . با هم زن دستی آب را به صورت دورانی هم زده تا کامل در چرخش باشد . تخم مرغ را در ظرف دیگری شکانده ، بدون اینکه زرده و سفیده مخلوط شوندآنرا در مرکر آب در حال چرخش بریزید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید