کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



تست فرانسوی در فر

گروه غذا: 

 برش‌های نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( می‌توانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 8 عدد نان تست
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه خامه صبحانه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/2 پیمانه کره
  • 1/2 پیمانه شکرقهوه ای
  • 2 قاشق سوپخوری عسل

روش تهیه تست فرانسوی در فر

  1. برش‌های نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( می‌توانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )
    در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها ، شیر ، خامه ، وانیل و دارچین را ریخته و خوب هم زده تا کاملاً یکنواخت و یکدست شوند .
     مخلوط به‌دست‌آمده را روی برش نان‌ها بریزید و روی آن را بپوشانید . پیرکس را در یخچال بگذارید . بهتر است برای حدود 12 ساعت در یخچال بماند . برای این کار می‌توانید مخلوط را شب آماده کرده و تا صبح در یخچال گذاشته تا برای صبحانه آماده باشد .
    فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید .
     کره ، شکر قهوه‌ای و عسل را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید ، تا زمانی که به حباب زدن برسد هم بزنید و سپس آن را روی نان و مخلوط تخم‌مرغ‌ها بریزید .
    پیرکس را برای 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید