تست فرانسوی در فر
گروه غذا:
برشهای نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( میتوانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 8 عدد نان تست
- 4 عدد تخممرغ
- 1 پیمانه شیر
- 1/2 پیمانه خامه صبحانه
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 1/2 پیمانه کره
- 1/2 پیمانه شکرقهوه ای
- 2 قاشق سوپخوری عسل
روش تهیه تست فرانسوی در فر
- برشهای نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( میتوانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )
در یک ظرف تخممرغها ، شیر ، خامه ، وانیل و دارچین را ریخته و خوب هم زده تا کاملاً یکنواخت و یکدست شوند .
مخلوط بهدستآمده را روی برش نانها بریزید و روی آن را بپوشانید . پیرکس را در یخچال بگذارید . بهتر است برای حدود 12 ساعت در یخچال بماند . برای این کار میتوانید مخلوط را شب آماده کرده و تا صبح در یخچال گذاشته تا برای صبحانه آماده باشد .
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید .
کره ، شکر قهوهای و عسل را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید ، تا زمانی که به حباب زدن برسد هم بزنید و سپس آن را روی نان و مخلوط تخممرغها بریزید .
پیرکس را برای 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .