کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



تست فرانسوی

گروه غذا: 

این صبحانه ی بی نظیر با اسم های تست آلمانی ، تست اسپانیایی ، نان تخم مرغی و حتی تست کولی هم شناخته میشود . 

طعم دلپذیر و راحتی در خوردن باعث جذاب تر شدن این صبحانه میشود به خصوص اگر با مقداری عسل و دارچین همراه شده باشد .

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 200 گرم شیر

مواد اصلی

  • 5 عدد نان تست
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق سوپخوری پودر قند
  • 2 قاشق سوپخوری شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل

روش تهیه تست فرانسوی

  1. شیر ، شکر و تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند . دارچین و وانیل را به مواد بیفزایید . حال نان های تست را در این مواد زده به طوریکه به همه جای نان برسد . ماهی تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کره آنرا چرب کنید . حال نانهای خیس خورده را در ماهی تابه قرار داده به و دو طرف آن را خوب سرخ کنید . نانها را در سینی مناسب گذاشته و روی آن را با خاک قند و دارچین پوشش دهید . تست فرانسوی شما آماده سرو میباشد .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید