تخم مرغ کاسه ای

گروه غذا: 
صبحانه

کره را در هوای محیط قرارداده تا نرم شود . 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 6 عدد ورق بیکن
  • 2 قاشق سوپخوری خامه
  • 3 قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده
  • 25 گرم کره

روش تهیه تخم مرغ کاسه ای

  1. داخل کاسه های مخصوص سوفله را با کره چرب نمایید . ورق های بیکن را کف و دیواره ی کاسه ها قرار داده تا کاملا" فرم کاسه را به خود گیرد . 2 عدد تخم مرغ کامل و 2 عدد دیگر از زرده ها را با هم مخلوط کرده و با چنگال بزنید . نمک و فلفل را اضافه نموده و مواد آماده شده را داخل کاسه ها بریزید . سپس 2 عدد سفیده ی تخم مرغ باقی مانده را جداگانه زده تا ابری شود . خامه و پنیر را افزوده و روی ظرفهای سوفله بریزید . حال آنها را در فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید .

بالا