کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



املت سیب‌زمینی اسپانیایی ویژه

گروه غذا: 

طعم و عطر و احساس بی‌نظیری که سیب‌زمینی سرخ‌شده ، پیاز و گوجه به این املت میده باعث شده که این دستور از زمان‌های دور تابه‌حال یکی از محبوب‌ترین دستورات برای درست کردن املت باقی بمونه . امتحان کنید بی‌شک شما هم عاشقش خواهید شد .

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه روغن‌زیتون
  • 250 گرم سیب‌زمینی که باید پوست گرفته‌شده و نازک برش ( اسلایس ) شود
  • 1 عدد پیاز بزرگ یک عدد که نازک برش داده می‌شود ( اسلایس شود . )
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 عدد پیازچه

روش تهیه املت سیب‌زمینی اسپانیایی

  1. - در یک قابلمه و یا ماهیتابه‌ی بزرگ روغن‌زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم . به سیب‌زمینی‌ها نمک و فلفل زده و داخل روغن می‌ریزیم تا پخته و طلایی شوند . حتی میتونیم آن‌ها را تا قهوه‌ای شدن و ترد شدن هم بپزیم .
    - وقتی سیب‌زمینی‌ها طلایی شدند به روغن داخل ظرف پیازها را اضافه کرده و حرارت داده تا پیازها نرم شده و آرام‌آرام به قهوه‌ای تغییر رنگ بدهند .
    - حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف دیگر شکسته و با نمک و فلفل خوب هم زده و مخلوط‌کنید . این مخلوط را داخل ماهیتابه ریخته ولی حالا حرارت را کم کنید . مواد داخل ماهیتابه را هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزد . حالا با یک کفگیر کف تخم‌مرغ را از ماهیتابه جدا کرده و یک بشقاب روی ماهیتابه بگذارید . بااحتیاط ماهیتابه را برگردانید تا تخم‌مرغ از ماهیتابه به بشقاب منتقل شود . دوباره تخم‌مرغ را به ماهیتابه برگردانید تا بتوانید روی تخم‌مرغ را که هنوز نپخته را هم بپزید .
    - وقتی طرف دیگر تخم‌مرغ هم پخت از ماهیتابه درآورده و به ظرفی که می‌خواهید سرو کنید منتقل کنید ، حالا آن را با گوجه و پیازچه‌ها تزیین کنید . آماده شد ولی تا سرد نشده میل کنید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید