املت سیبزمینی اسپانیایی
گروه غذا:
طعم و عطر و احساس بینظیری که سیبزمینی سرخشده ، پیاز و گوجه به این املت میده باعث شده که این دستور از زمانهای دور تابهحال یکی از محبوبترین دستورات برای درست کردن املت باقی بمونه . امتحان کنید بیشک شما هم عاشقش خواهید شد .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
- 1/2 پیمانه روغنزیتون
- 250 گرم سیبزمینی که باید پوست گرفتهشده و نازک برش ( اسلایس ) شود
- 1 عدد پیاز بزرگ یک عدد که نازک برش داده میشود ( اسلایس شود . )
- 4 عدد تخممرغ
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 عدد پیازچه
روش تهیه املت سیبزمینی اسپانیایی
- - در یک قابلمه و یا ماهیتابهی بزرگ روغنزیتون را ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم . به سیبزمینیها نمک و فلفل زده و داخل روغن میریزیم تا پخته و طلایی شوند . حتی میتونیم آنها را تا قهوهای شدن و ترد شدن هم بپزیم .
- وقتی سیبزمینیها طلایی شدند به روغن داخل ظرف پیازها را اضافه کرده و حرارت داده تا پیازها نرم شده و آرامآرام به قهوهای تغییر رنگ بدهند .
- حالا تخممرغها را در یک ظرف دیگر شکسته و با نمک و فلفل خوب هم زده و مخلوطکنید . این مخلوط را داخل ماهیتابه ریخته ولی حالا حرارت را کم کنید . مواد داخل ماهیتابه را هم بزنید تا تخممرغها بپزد . حالا با یک کفگیر کف تخممرغ را از ماهیتابه جدا کرده و یک بشقاب روی ماهیتابه بگذارید . بااحتیاط ماهیتابه را برگردانید تا تخممرغ از ماهیتابه به بشقاب منتقل شود . دوباره تخممرغ را به ماهیتابه برگردانید تا بتوانید روی تخممرغ را که هنوز نپخته را هم بپزید .
- وقتی طرف دیگر تخممرغ هم پخت از ماهیتابه درآورده و به ظرفی که میخواهید سرو کنید منتقل کنید ، حالا آن را با گوجه و پیازچهها تزیین کنید . آماده شد ولی تا سرد نشده میل کنید .