کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


سالاد تبوله

این سالاد شرقی که بیشتر در لبنان و کشور های عربی تهیه میشود با طعم بی نظیر و رنگ های چشم نواز ش  انتخابی استکه به سختی فراموش خواهد شد . 

مواد اولیه

برای 3 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه بلغور گندم
  • 2 پیمانه آب
  • 2 پیمانه جعفری تازه و خرد شده
  • 1/2 پیمانه نعنا خرد شده
  • 1/4 پیمانه پیازچه
  • 4 عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو

روش تهیه سالاد تبوله

  1. - درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
  2. - بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
  3. - درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.
  4. - سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید .
  5. - سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید