سالاد خیار خامه ای
گروه غذا:
در یک کاسه خیار ،پیاز و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 2 عدد خبارپوست کنده و ورقه شده
- 1 عدد پیاز شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
- 1/2 پیمانه مایونز
- 2 قاشق سوپخوری سرکه
- 1 قاشق چایخوری شکر سفید
- 1 قاشق سوپخوری شوید تازه
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
روش تهیه سالاد خیار خامه ای
- در یک کاسه خیار ،پیاز و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید.
- بعداز 30 دقیقه خیار ها را در یک صافی بریزدو هر چند دقیقه ظرف را تکان دهید تا اب اضافی آن گرفته شود . بمدت نیمساعت این کار را انجام دهید.
- در یک کاسه دیگر مایونز ، سرکه و شکر و شویدو پودر سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود . این مواد اماده شده را روی خیار ها بریزد و خوب هم بزنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
- روی ظرف را بپوشانید و برای مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید .