کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



سالاد پاستای یونانی

گروه غذا: 

در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 پیمانه پاستا پنه آبکش شده
  • 1/4 پیمانه سرکه قرمز
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
  • 2 عدد سیر له شده
  • 2 قاشق چایخوری پودر ارگانو
  • 2/3 پیمانه روغن زیتون
  • 10 عدد گوجه ی گیلاسی نصف شده
  • 1 عدد پیاز قرمز نگین شده
  • 1 عدد فلفل قرمز نگین شده
  • 1 عدد فلفل سبز نگین شده
  • 1/2 پیمانه خیار اسلایس شده
  • 1/2 پیمانه پنیر فتا خرد شده
  • 1/2 پیمانه زیتون سیاه اسلایس شده

روش تهیه سالاد پاستای یونانی

  1. در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
  2. سرکه ، آب لیمو ، سیر ، ارگانو ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم در ظرفی ریخته سریع با قاشق مخلوط کنید و کنار بذارید.
  3. در کاسه ای بزرگ پاستا، گوجه ، پیاز ، فلفل سبز و قرمز ، خیار ، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کنید.
  4. مواد سس را روی  پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید .
  5. روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت قبل از  سرو در یخچال بگذارید.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید