میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
گروه غذا:
به احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت بی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا
- 1/4 پیمانه زرشک
مواد اصلی
- 350 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد تخممرغ
- 3 قاشق سوپخوری آرد سوخاری
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1/4 پیمانه گردوی خرد شده
- 4 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
- 2 پیمانه آب جوش
روش تهیه میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
- گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و ادویهها را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.
- سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا 3 دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.
- زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن 2 دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بالها را درون آن انداخته و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.