بال مرغ باربیکیو مالزیایی
گروه غذا:
یه دستور باربیکیو مالزیایی فوقالعاده .... یقیناً خوشمزه و بی نظیره بهخصوص اگه برای بال مرغ باشه
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
- 1/2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق سوپخوری پودر پیاز
- 1 قاشق سوپخوری ریحان خشک
سس و چاشنی
- 6 قاشق سوپخوری سس باربیکیو
مواد اصلی
- 12 عدد بال مرغ
- 6 قاشق سوپخوری سویا سس
- 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد
روش تهیه بال مرغ باربیکیو مالزیایی
- در یک ظرف شیشهای سس سویا ، سس باربیکیو ، روغن کنجد ، پودر سیر ، پودر پیاز ،فلفل سیاه و پودر ریحان را باهم خوب مخلوطکنید .
- حالا بال مرغها را به این مخلوط اضافه کنید . روی ظرف را بپوشانید و بهتر است یک شب در یخچال نگهدارید .
- بعدازآن هم قبل از گریل کردن فراموش نکنید که دوباره مخلوط و بالها را هم بزنید .
- به صفحه گریل کمی روغن بزنید و آن را کاملاً گرمکنید . - ( میتوانید از صفحه گریل و یا تابهی چدنی برای این کار استفاده کنید . )
- بالها را از مواد درآورده و سعی کنید به آنها مواد مارینیت اضافی نباشد .
- بالها را روی تابه ( گریل ) که از قبل گرم کردید بگذارید . هر طرف بال بین 8 تا 10 دقیقه و یا بهاندازهای که کاملاً بپزند .
- نوش جان