جوجه اسپایسی با سس انبه
گروه غذا:
برای تهیه ی این غذا مرغ باید در ماست خوابانده شود (مرینیت کردن ) بنابر این مرغ ها کاملا نرم شده و پس از پخت روی آن طلایی خواهد شد. مرغ ها باید کاملا پخته و به خوبی خنک شوند.
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 عدد فلفل قرمز خشک و پودر شده
- به میزان لازم نمک دریا
مواد اصلی
- 8 عدد تکه مرغ
- 300 گرم ماست معمولی
- 2 قاشق سوپخوری زیره
- 4 عدد سیر
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 2 عدد لیمو
- 1/2 کیلو گرم گشنیز تازه
- 1 عدد انبه رسیده
- 1/4 کیلو گرم پیازچه
روش تهیه جوجه اسپایسی با سس انبه
- ابتدا پوست مرغ ها را جدا کنید. بهترین راه برای این کار، گرفتن پوست ران مرغ با تکه ای حوله ی کاغذی و کشیدن آن است ( مانند حالت درآوردن جوراب). سپس 2 تا 3 برش روی مرغ ها بزنید به شکلی که به استخوان برسدبا این کار بهتر طعم میگیرد .
- مواد را به خوبی مخلوط کنید سپس مرغ را اضافه کنید و با دست طوری هم بزنید که مطمئن شوید به اندازه ی کافی مواد به داخل شکاف های روی گوشت نفوذ کرده اند. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید حداقل برای 30 دقیقه و یا تا 24 ساعت به خوبی در یخچال مارینه و مزه دار شود.
- برای تهیه سس انبه باید گوشت انبه را به قطعاتی به اندازه ی حبه ی قند خرد کنید. سپس بقیه ی گوشت های آن را کنار بگذارید. برای این کار می توانید برش ها ی عمودی و افقی موازی و عمیقی روی انبه ایجاد کنید تا جاییکه به پوست برسید.
انبه ها را خرد کرده، پیازچه را نازک برش بزنید و آنها را با ماست باقی مانده مخلوط کنید. لیموی دوم را نصف کرده و آب یک نصف لیمو را گرفته و بقیه گشنیز خرد شده را با آن مخلوط کرده و مزه دار کنید. مواد را در یک ظرف در دار ریخته و سرد نگه دارید. - هنگامی که آماده طبخ مرغ ها بودید، فر را از قبل تا دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. مرغ ها روی سینی فر قرار داده و بگذارید تا 40 دقیقه بریان شوند، پس از گذشت 20 دقیقه آنها را برگردانید تا همه جای آن کاملا طلایی و برشته شود. مواد مرینیت (موادی که با آن مرغ مزه دار شده است )ممکن است به سینی بچسبد، پس بهتر است کف آن را فویل آلومینیومی قرار دهید تا شستن سینی راحت تر شود.
- سپس مرغ ها را به اضافه ی بقیه لیمویی که قاچ زده اید در ظرف در داری ریخته، اجازه دهید تا مرغ ها کاملا خنک شوند. آن را در جای خنک نگهداری کنید. این خوراک به همراه سس هم سرد و هم گرم قابل سرو میباشد .
- نکته: اگر یک انبه رسیده را کمی فشار دهید عطر خوبی دارد. تمامی انبه ها ابتدا سبز هستند ولی هنگام رسیدن بسته به نژاد آن تقریبا زرد، نارنجی یا صورتی می شود. وقتی انبه رسید آن را در یخچال نگهداری کنید. مانگوهای آلفونسو به دلیل گوشت شیرینش معروف هستند. اگر توانستید این نوع انبه را پیدا کنید دو عدد از آن را در این غذا استفاده کنید زیرا کوچکتر از انبه های معمولی هستند