تیلاپیا با سس پنیر خامهای
گروه غذا:
این غذا درعینحال که خیلی سریع آماده میشه ، خیلی هم ساده و راحت درست میشه ، میتونه جزو غذاهای رژیمی و سلامت هم باشه . البته این غذا هم میتونه با برنج سرو بشه و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه خواهید داشت .
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 1 قاشق سوپخوری ادویه لیمو فلفلی
مواد اصلی
- 4 عدد فیله تیلاپیا
- به میزان لازم روغن مایع
- 4 قاشق سوپخوری روغن جامد ذوبشده
- 2 قاشق سوپخوری آبلیموترش
- 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریز شده
- 4 قاشق سوپخوری پنیر خامهای
- 5 قاشق سوپخوری آبلیمو ترش
- 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریز شده
روش تهیه تیلاپیا با سس پنیر خامهای
- - فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید . البته ماهی را داخل ماهیتابه و روی حرارت هم میتوانید تهیه کنید .
- کف سینی فر و یا ماهیتابه را چرب کنید و فیله ماهیها را کف آن قرار دهید . روی فیلهها کمی روغن اسپری کنید .
- با قاشق کمی از روغن جامد ذوبشده روی فیلهها بریزید و روی آنها را هم از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو ترش ها بریزید . سپس ادویه لیمو فلفل و درنهایت 2 قاشق پیازچه ریز شده را روی فیلهها بپاشید .
- فیلهها را برای حدود 15 دقیقه در فر بگذارید و یا اگر از ماهیتابه و شعله استفاده میکنید تا وقتیکه گوشت ماهی راحت با چنگال جدا شود بپزید .
- درزمانی که ماهی در فر و یا روی حرارت است در یک ظرف پنیر خامهای و 5 قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه و 2 قاشق غذاخوری پیازچهی ریز شده را باهم مخلوطکنید و هم بزنید اگر ظرفی که انتخاب کردید مناسب مایکروفر است به مدت 1 دقیقه و 10 ثانیه در مایکروفر بگذارید و اگرنه میتوانید برای حدود 5 دقیقه روی شعله قرار دهید و پسازآن از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شود .
- حالا حتماً فیله ماهیها هم آماده است . آنها را در ظرفی که میخواهید سرو کنید گذاشته و با قاشق از سسی که آماده کردید روی آن بریزید . - نکته : اگر ماهی را داخل سینی فر میپزید بهتر است برای کف سینی و روی ماهی از فویل آلومینیوم استفاده کنید .
- این کار هم کمک میکند که ماهی رطوبتش را حفظ کرده و خشک نشود و هم اینکه تمیز کردن سینی فر راحت تر خواهد بود .