کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



پنه با قارچ

گروه غذا: 

- در یک قابلمه‌ی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
نوش جان

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 250 گرم پاستا پنه
  • 1/4 پیمانه روغن‌زیتون
  • 1 عدد سیر
  • 500 گرم قارچ دکمه‌ای
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 2 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
  • 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان

روش تهیه پنه با قارچ

  1. - در یک قابلمه‌ی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
    - روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط داغ کنید و قارچ و سیر ها را در آن تفت دهید . به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید و درنهایت کره را هم به آن بزنید .
    - در یک ظرف بزرگ پنه ها را با مخلوط قارچ‌ها مخلوط کرده و به هم بزنید . روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و درنهایت جعفری‌های ساطوری شده را هم به‌عنوان تزیین روی غذا بپاشید .
    نوش جان

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید