کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



بال مرغ باربیکیو مالزیایی

گروه غذا: 

یه دستور باربیکیو مالزیایی فوق‌العاده .... یقیناً خوشمزه و بی نظیره به‌خصوص اگه برای بال مرغ باشه

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق سوپخوری ریحان خشک

سس و چاشنی

  • 6 قاشق سوپخوری سس باربیکیو

مواد اصلی

  • 12 عدد بال مرغ
  • 6 قاشق سوپخوری سویا سس
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد

روش تهیه بال مرغ باربیکیو مالزیایی

  1. در یک ظرف شیشه‌ای سس سویا ، سس باربیکیو ، روغن کنجد ، پودر سیر ، پودر پیاز ،فلفل سیاه و پودر ریحان را باهم خوب مخلوط‌کنید .
  2. حالا بال مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید . روی ظرف را بپوشانید و بهتر است یک شب در یخچال نگه‌دارید .
  3. بعدازآن هم قبل از گریل کردن فراموش نکنید که دوباره مخلوط و بال‌ها را هم بزنید .
    - به صفحه گریل کمی روغن بزنید و آن را کاملاً گرم‌کنید .
  4. ( می‌توانید از صفحه گریل و یا تابه‌ی چدنی برای این کار استفاده کنید . )
    - بال‌ها را از مواد درآورده و سعی کنید به آن‌ها مواد مارینیت اضافی نباشد .
    - بال‌ها را روی تابه ( گریل ) که از قبل گرم کردید بگذارید . هر طرف بال بین 8 تا 10 دقیقه و یا به‌اندازه‌ای که کاملاً بپزند .
    - نوش جان

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید