توپ مرغ و انبه
در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 300 گرم پنیر خامه ای
- 1 پیمانه برنج پخته شده
- 1 پیمانه مرغ پخته شده
- 100 گرم پیازچه نگینی شده
- 1 عدد انبه
روش تهیه توپ مرغ و انبه
- در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.
- برای سرو توپ مرغ را در ظرف موردنظر بگذارید و انبه پوره شده روی توپ مرغ برزید و با کمی انبه و پیازچه تزیین کنید.