- در یک قابلمهی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید . نوش جان
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
250 گرم پاستا پنه
1/4 پیمانه روغنزیتون
1 عدد سیر
500 گرم قارچ دکمهای
به میزان لازم نمک و فلفل
1 قاشق سوپخوری کره
2 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان
روش تهیه پنه با قارچ
- در یک قابلمهی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید . - روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط داغ کنید و قارچ و سیر ها را در آن تفت دهید . به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و درنهایت کره را هم به آن بزنید . - در یک ظرف بزرگ پنه ها را با مخلوط قارچها مخلوط کرده و به هم بزنید . روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و درنهایت جعفریهای ساطوری شده را هم بهعنوان تزیین روی غذا بپاشید . نوش جان