کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



فیش بال ( کوفته ماهی )

گروه غذا: 

غذایی متفاوت و بسیار خوش‌مزه . به‌خصوص برای بچه‌ها و عزیزانی که خیلی از ماهی خوششون نمیاد . !

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق سوپخوری پودر سیر، زردچوبه میخک و پودر لیمو
  • به میزان لازم آرد سوخاری و نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 500 گرم ماهی بدون تیغ ( ترجیحاً فیله ماهی )
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 2 قاشق سوپخوری جعفری و ریحان خردشده
  • 4 عدد نان تست
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 عدد سیر
  • 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ‌شده

روش تهیه فیش بال ( کوفته ماهی )

  1. پوست و تیغ و استخوان ماهی را جدا کرده و سپس فیله‌های ماهی به‌دست‌آمده را به همراه پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست و نرم شود .
    نان‌های تست را خردکرده و در مقداری آب و یا شیر حدود 1 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند ، سپس با دست فشار داده تا رطوبت اضافی نان را بگیرید .
    نان‌های خیس شده را به همراه ماهی چرخ شده ، تخم‌مرغ ، جعفری خردشده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط‌کنید و در آخر پیاز سرخ‌شده و ادویه‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند .
    از مواد آماده‌شده به‌اندازه‌ی یک گردو برداشته و گرد کنید و آن‌ها را داخل مخلوط آرد سوخاری و نمک فلفل که درست کردید بغلتانید .
    داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتی‌که روغن داغ شد کوفته‌ها را در روغن انداخته و با حرارت ملایم سرخ‌کنید تا طلایی و برشته شوند .
    کوفته‌ها آماده هستند و می‌توانید با مقداری سس گوجه ، جعفری و دیگر سبزیجات تزیین کنید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید