فیش بال ( کوفته ماهی )
گروه غذا:
غذایی متفاوت و بسیار خوشمزه . بهخصوص برای بچهها و عزیزانی که خیلی از ماهی خوششون نمیاد . !
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1 قاشق سوپخوری پودر سیر، زردچوبه میخک و پودر لیمو
- به میزان لازم آرد سوخاری و نمک و فلفل
مواد اصلی
- 500 گرم ماهی بدون تیغ ( ترجیحاً فیله ماهی )
- 1 عدد تخممرغ
- 2 قاشق سوپخوری جعفری و ریحان خردشده
- 4 عدد نان تست
- 2 عدد پیاز متوسط
- 2 عدد سیر
- 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخشده
روش تهیه فیش بال ( کوفته ماهی )
- پوست و تیغ و استخوان ماهی را جدا کرده و سپس فیلههای ماهی بهدستآمده را به همراه پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست و نرم شود .
نانهای تست را خردکرده و در مقداری آب و یا شیر حدود 1 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند ، سپس با دست فشار داده تا رطوبت اضافی نان را بگیرید .
نانهای خیس شده را به همراه ماهی چرخ شده ، تخممرغ ، جعفری خردشده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوطکنید و در آخر پیاز سرخشده و ادویهها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند .
از مواد آمادهشده بهاندازهی یک گردو برداشته و گرد کنید و آنها را داخل مخلوط آرد سوخاری و نمک فلفل که درست کردید بغلتانید .
داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتیکه روغن داغ شد کوفتهها را در روغن انداخته و با حرارت ملایم سرخکنید تا طلایی و برشته شوند .
کوفتهها آماده هستند و میتوانید با مقداری سس گوجه ، جعفری و دیگر سبزیجات تزیین کنید .