طرز تهیه بال های تند
گروه غذا:
فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- به میزان لازم پودر سیر و پودر فلفل قرمز
سس و چاشنی
- 1/4 پیمانه سس تند
مواد اصلی
- 1/2 پیمانه آرد
- 10 عدد بال مرغ
- به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
- 1/4 پیمانه کره
روش تهیه طرز تهیه بال های تند
- فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
- مرغ ها را در مواد گذاشته و بمدت 60 دقیقه فریز کنید .
- روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
- کره و سس تند و فلفل و پودر سیر را روی شعله کم بگذارید تا گرم شود و کره آب شود.
- بال ها را سرخ کنید . سپس در مواد سس بگذارید روی حرارت بماند و سپس سرو کنید.