کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



چیز کیک نوتلا و بادام

گروه غذا: 

شکلات نوتلا یکی از محبوب ترین طعم ها برای کودکان و بزرگتر ها را دارد .
چیز کیک با طعم نوتلا پیشنهادیه که نه کودکان و نه بزرگترها نمیتونن ازش بگذرند .
هم برای صبحانه و هم برای عصرانه با یه فنجون چایی و یا قهوه ....

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 100 گرم بیسکوئیت ساقه طلایی
  • 300 گرم شکلات نوتلا
  • 100 گرم پودر فندق (بوداده)
  • 100 گرم پودر بادام
  • 400 گرم پنیر خامه‌ای
  • 90 گرم پودر قند

روش تهیه چیز کیک نوتلا و بادام

  1. بیسکوییت‌ها را تكه ( خرد ) می‌کنیم و به همراه كره و 50گرم نوتلا در مخلوط‌کن يا غذا ساز می‌ریزیم تا کاملاً باهم مخلوط شود.
    25 گرم از فندق‌ها و25 گرم از بادام‌ها را به‌آرامی به مواد اضافه و ميكس می‌کنیم تا کاملاً يكدست شود.
    اين مخلوط را در يك قالب كمربندي با قطر 23 سانتی‌متر که کاغذ روغنی انداخته‌ایم ريخته کاملاً صاف و فشرده می‌کنیم. سپس در فريزر قرار می‌دهیم تا خودش را بگيرد
    پنير خامه‌ای و پودر قند را باهم مخلوط و روي حرارت غیرمستقیم قرار می‌دهیم تا کاملاً يكدست شود و سپس باقيمانده شكلات نوتلا را اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.
    هنگامی‌که شكلات با مخلوط پنير کاملاً مخلوط شد از روي حرارت غیرمستقیم برداشته سپس باقيمانده فندق‌ها و بادام‌ها را به آن اضافه کرده و کمی به هم می‌زنیم سپس به‌آرامی بر روي مخلوط بيسكوييت كه از فريزر بيرون آورده‌ایم می‌ریزیم ،
    به مدت 4 ساعت در يخچال قرار می‌دهیم.می‌توانیم به‌دلخواه با شکلات ذوب‌شده و یا پودر کاکائو تزیین کنیم.
    بهتر است بلافاصله بعد از بيرون آوردن از يخچال مصرف شود. این دسر باید در یخچال نگهداری شود
    در آخر می‌توانیم به تکه‌های كوچك برش بزنيم و به‌صورت تک‌نفره سرو كنيم و یا در قالب‌های دسر کوچک تهیه کنید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید