چیز کیک نوتلا و بادام
گروه غذا:
شکلات نوتلا یکی از محبوب ترین طعم ها برای کودکان و بزرگتر ها را دارد .
چیز کیک با طعم نوتلا پیشنهادیه که نه کودکان و نه بزرگترها نمیتونن ازش بگذرند .
هم برای صبحانه و هم برای عصرانه با یه فنجون چایی و یا قهوه ....
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 100 گرم بیسکوئیت ساقه طلایی
- 300 گرم شکلات نوتلا
- 100 گرم پودر فندق (بوداده)
- 100 گرم پودر بادام
- 400 گرم پنیر خامهای
- 90 گرم پودر قند
روش تهیه چیز کیک نوتلا و بادام
- بیسکوییتها را تكه ( خرد ) میکنیم و به همراه كره و 50گرم نوتلا در مخلوطکن يا غذا ساز میریزیم تا کاملاً باهم مخلوط شود.
25 گرم از فندقها و25 گرم از بادامها را بهآرامی به مواد اضافه و ميكس میکنیم تا کاملاً يكدست شود.
اين مخلوط را در يك قالب كمربندي با قطر 23 سانتیمتر که کاغذ روغنی انداختهایم ريخته کاملاً صاف و فشرده میکنیم. سپس در فريزر قرار میدهیم تا خودش را بگيرد
پنير خامهای و پودر قند را باهم مخلوط و روي حرارت غیرمستقیم قرار میدهیم تا کاملاً يكدست شود و سپس باقيمانده شكلات نوتلا را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
هنگامیکه شكلات با مخلوط پنير کاملاً مخلوط شد از روي حرارت غیرمستقیم برداشته سپس باقيمانده فندقها و بادامها را به آن اضافه کرده و کمی به هم میزنیم سپس بهآرامی بر روي مخلوط بيسكوييت كه از فريزر بيرون آوردهایم میریزیم ،
به مدت 4 ساعت در يخچال قرار میدهیم.میتوانیم بهدلخواه با شکلات ذوبشده و یا پودر کاکائو تزیین کنیم.
بهتر است بلافاصله بعد از بيرون آوردن از يخچال مصرف شود. این دسر باید در یخچال نگهداری شود
در آخر میتوانیم به تکههای كوچك برش بزنيم و بهصورت تکنفره سرو كنيم و یا در قالبهای دسر کوچک تهیه کنید .