شکلات نوتلا یکی از محبوب ترین طعم ها برای کودکان و بزرگتر ها را دارد . چیز کیک با طعم نوتلا پیشنهادیه که نه کودکان و نه بزرگترها نمیتونن ازش بگذرند . هم برای صبحانه و هم برای عصرانه با یه فنجون چایی و یا قهوه ....
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
100 گرم بیسکوئیت ساقه طلایی
300 گرم شکلات نوتلا
100 گرم پودر فندق (بوداده)
100 گرم پودر بادام
400 گرم پنیر خامهای
90 گرم پودر قند
روش تهیه چیز کیک نوتلا و بادام
بیسکوییتها را تكه ( خرد ) میکنیم و به همراه كره و 50گرم نوتلا در مخلوطکن يا غذا ساز میریزیم تا کاملاً باهم مخلوط شود. 25 گرم از فندقها و25 گرم از بادامها را بهآرامی به مواد اضافه و ميكس میکنیم تا کاملاً يكدست شود. اين مخلوط را در يك قالب كمربندي با قطر 23 سانتیمتر که کاغذ روغنی انداختهایم ريخته کاملاً صاف و فشرده میکنیم. سپس در فريزر قرار میدهیم تا خودش را بگيرد پنير خامهای و پودر قند را باهم مخلوط و روي حرارت غیرمستقیم قرار میدهیم تا کاملاً يكدست شود و سپس باقيمانده شكلات نوتلا را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم. هنگامیکه شكلات با مخلوط پنير کاملاً مخلوط شد از روي حرارت غیرمستقیم برداشته سپس باقيمانده فندقها و بادامها را به آن اضافه کرده و کمی به هم میزنیم سپس بهآرامی بر روي مخلوط بيسكوييت كه از فريزر بيرون آوردهایم میریزیم ، به مدت 4 ساعت در يخچال قرار میدهیم.میتوانیم بهدلخواه با شکلات ذوبشده و یا پودر کاکائو تزیین کنیم. بهتر است بلافاصله بعد از بيرون آوردن از يخچال مصرف شود. این دسر باید در یخچال نگهداری شود در آخر میتوانیم به تکههای كوچك برش بزنيم و بهصورت تکنفره سرو كنيم و یا در قالبهای دسر کوچک تهیه کنید .