کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



تارت با سس چری چیز

گروه غذا: 

ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 100 گرم كره
  • 2 قاشق سوپخوری شكر
  • 2 قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت
  • 180 گرم آرد سفيد
  • به میزان لازم آب سرد
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ

روش تهیه تارت با سس چری چیز

  1. ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد.
    سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه كنيد تا خمير جمع شود. نكته مهم اينكه خمير تارت را خيلي ورز ندهيد چون حالت لاستيكي پيدا مي‌كند.
     خمير را نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد سپس در قالب پهن كنيد. بعد از پهن كردن در قالب هم به مدت يك ربع در يخچال استراحت دهيد. كف تارت را با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا پف نكند.
    درون فر با دمای 180درجه سانتی گراد و به مدت 25 دقیقه قرار دهید .
    بعد از این زمان از فر بیرون آورده و صبر کنید تا سرد شوند . حالا میتوانید روی آنها را با سس چری چیز پوشانده و تزیین کنید

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید