سالاد اسپانیایی یا سس سبز
گروه غذا:
ابتدا لوبیا سفید را پخته، میگذاریم تا خنک شود.
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
- 1 پیمانه ماست
- 1 پیمانه اسفناج
- 1 قاشق سوپخوری شوید خشک
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 1 1/2 پیمانه روغن زیتون
- 1 1/2 پیمانه کلم بروکلی
- 2 قاشق سوپخوری پنیرصبحانه
- 2 عدد آب لیموترش تازه
مواد اصلی
- 2 پیمانه برگ کاهوی جوان خرد شده
- 1 1/2 پیمانه لوبیای سفید پخته
- 1 1/5 پیمانه کلم بروکلی خرد شده
- 1 1/2 پیمانه فلفل دلمهای رنگی خرد شده
- 3 قاشق سوپخوری پودر پنیر پارمسان
- 1 1/5 پیمانه اسفناج تازه خرد شده به صورت درشت
- 1 1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
- 1 1/2 پیمانه مرغ گریل شده خرد شده
روش تهیه سالاد اسپانیایی یا سس سبز
- ابتدا لوبیا سفید را پخته، میگذاریم تا خنک شود.
- برگ کاهو و اسفناج را خرد کرده، فلفل دلمهایها را به صورت خلالی باریک برش میزنیم، همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
- مرغ گریل شده را که مزهدارش کردهایم، چهارگوش خرد میکنیم و روی سالاد میبریزیم و گوجههای گیلاسی را نیز روی سالاد میگذاریم. کمی از دانههای انار و پودر پنیر پارمسان روی سالاد میپاشیم و سس سبز را کنار سالاد سرو میکنیم.
- نکته: سس سبز یک سس کاملا سالم و البته چربیسوز است و میتواند برای کلیه سالادهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
- طرز تهیه سس: همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود و برای خنک شدن در یخچال میگذاریم.