آش ترخینه
گروه غذا:
حبوبات را از شب خیس کنید و بعد هر کدام را جداگانه بپزید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
- به میزان لازم پیاز داغ
- به میزان لازم سیر داغ
- به میزان لازم کشک
- به میزان لازم نعنا داغ
مواد اصلی
- 1 پیمانه نخود پخته شده
- 1 پیمانه لوبیا سفید پخته شده
- 1 پیمانه عدس پخته شده
- 1 کیلو گرم سبزی آش (پاک نکرده)
- 400 گرم ترخینه
روش تهیه آش ترخینه
- آب را در قابلمه بریزید تا بجوشد و سبزی آش را ریخته 5 دقیقه بجوشد بعد ترخینه را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت حبوبات پخته شده را بیافزایید .
- مقداری نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کمی کشک داخل آش بریزید و بگذارید تا آش جا بیفتد. روی آش را با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
- نکته : ترخینه به صورت آماده ار فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است ولیکن میتوان آنرا از خیساندن بلغور گندم و یا جو در دوغ به مدت چند روز و یا پختن این بلغور ها در دوغ به مدت یک ساعت تهیه کرد .