آش ترخینه

گروه غذا: 
پیش غذا

حبوبات را از شب خیس کنید و بعد هر کدام را جداگانه بپزید .

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • به میزان لازم پیاز داغ
  • به میزان لازم سیر داغ
  • به میزان لازم کشک
  • به میزان لازم نعنا داغ

مواد اصلی

  • 1 پیمانه نخود پخته شده
  • 1 پیمانه لوبیا سفید پخته شده
  • 1 پیمانه عدس پخته شده
  • 1 کیلو گرم سبزی آش (پاک نکرده)
  • 400 گرم ترخینه

روش تهیه آش ترخینه

  1. آب را در قابلمه بریزید تا بجوشد و سبزی آش را ریخته 5 دقیقه بجوشد بعد ترخینه را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت حبوبات پخته شده را بیافزایید .
  2. مقداری نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کمی کشک داخل آش بریزید و بگذارید تا آش جا بیفتد. روی آش را با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
  3. نکته : ترخینه به صورت آماده ار فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است ولیکن میتوان آنرا از خیساندن بلغور گندم و یا جو در دوغ به مدت چند روز و یا پختن این بلغور ها در دوغ به مدت یک ساعت تهیه کرد . 

بالا