کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



مرغ تندوری

گروه غذا: 

سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 2 قاشق چایخوری پودر زیره
  • 1 قاشق سوپخوری زنجفیل تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1/2 قاشق چایخوری گراماسالا
  • به میزان لازم پودر تندوری

مواد اصلی

  • 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • 2 عدد سیر له شده
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه
  • 2 قاشق سوپخوری پودر گشنیز
  • 80 میلی لیتر ماست پر چرب
  • 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

روش تهیه مرغ تندوری

  1. سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید