مرغ تندوری
گروه غذا:
سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 2 قاشق چایخوری پودر زیره
- 1 قاشق سوپخوری زنجفیل تازه
- 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
- 1/2 قاشق چایخوری گراماسالا
- به میزان لازم پودر تندوری
مواد اصلی
- 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
- 2 عدد سیر له شده
- 2 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه
- 2 قاشق سوپخوری پودر گشنیز
- 80 میلی لیتر ماست پر چرب
- 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
روش تهیه مرغ تندوری
- سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.