فیله سالمون با سس سرکه بالزامیک
گروه غذا:
ترکیب طعمهای سرکه بازامیک ، سیر، عسل ، سس خردل و ...با این روش پخت از فیله سالمون شما غذایی درست میکنه که طعم باورنکردنی و البته فراموشنشدنی داره .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک و فلفل
مواد اصلی
- 150 گرم فیله سالمون
- 4 عدد سیر
- 2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
- 2 قاشق سوپخوری عسل
- 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک
- 4 قاشق سوپخوری سس خردل
- 1 قاشق سوپخوری پودر ارگانو یا آویشن
روش تهیه فیله سالمون با سس سرکه بالزامیک
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرمکنید . سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و کف فویل را چرب کنید .
کف یک ماهیتابهی کوچک را روغن ریخته و سیرها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند . حدود 3 دقیقه . سپس سرکه سفید را به آن اضافه کرده و بعد عسل ، سرک بالزامیک ، خردل و نمک فلفل را هم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تاکمی غلیظ شود . حدوداً 3 دقیقه .
فیله سالمون ها را روی فویل و در کف سینی بچینید و روی آنها را با برس از سسی که تهیه کردید بمالید . و روی آنها را هم کمی پودر ارگانو( یا آویشن ) بپاشید .
برای مدت 10 تا 15 دقیقه د فر از قبل گرم شده بگذارید و یا تا حدی که فیله ماهیها بهراحتی با چنگال تکه شوند . حالا باقیماندهی سس را دوباره روی فیلهها بمالید و روی آنها را هم بهدلخواه نمک فلفل بپاشید .
فیلهها را با کفگیر و یا وسیلهی مناسب دیگری از کف سینی به ظرفی که میخواهید غذا را سرو کنید منتقل کنید تا شکل آنها خراب نشود . بهتر است پوست فیله ماهی به هنگام سرو کردن همراه آنها نباشد .