ران مرغ تندوری
گروه غذا:
بسیار خوش طعم و خوش خوراک و البته با ظاهری بسیار جذاب
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1 قاشق چایخوری گشنیز ساییده شده
- 1 قاشق چایخوری زیره ساییده شده
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- به میزان لازم نمک
مواد اصلی
- 6 عدد ران مرغ
- 1 لیوان ماست
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد سیر
- 1 عدد فلفل سبز
- 2 قاشق سوپخوری آبلیمو
- به میزان لازم روغن
- 1 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
روش تهیه ران مرغ تندوری
- مرغها را بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آبنمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید .
برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و آبلیمو و ادویهها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند .
رانهای مرغ را از ظرف آبنمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس آغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند .
پس از استراحت مرغها را از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند .
برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید .
میتوانید مرغها را با جوجهگردان فر کباب کنید یا مرغها را در تابه کباب کنید