کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



توپ مرغ و انبه

گروه غذا: 

در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم پنیر خامه ای
  • 1 پیمانه برنج پخته شده
  • 1 پیمانه مرغ پخته شده
  • 100 گرم پیازچه نگینی شده
  • 1 عدد انبه

روش تهیه توپ مرغ و انبه

  1. در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.
  2.  برای سرو توپ مرغ را در ظرف موردنظر بگذارید و انبه پوره شده روی توپ مرغ برزید و با کمی انبه و پیازچه تزیین کنید.

تماس با آکادمی شید

 info@shidfood.com   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید