کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


کوفته سوئدی

گروه غذا: 

کوفته سوئدی یک غذای گوشتی بسیار متفاوت و خوشمزه است . عامل اصلی متفاوت بودن این غذا استفاده از سس بسیار لذیذ و خوشمزه شوید است. عطروطعم شوید در این غذا مکملی بسیار مناسب برای طعم گوشت است.

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله
  • 7 قاشق سوپخوری پودر سوخاری
  • 5 قاشق سوپخوری پیاز رنده شده
  • 3 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • به میزان لازم آرد سفید
  • 30 گرم کره
  • 2 قاشق سوپخوری آرد سفید
  • 2 پیمانه شیر
  • 3 قاشق سوپخوری آب‌لیمو تازه
  • 6 قاشق سوپخوری شوید تازه خردشده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

روش تهیه کوفته سوئدی

  1. طرز تهیه کوفته :
  2.  ۱ - گوشت را با پنجره ریز چرخ‌کرده و پیاز را رنده نمایید . گوشت و پیاز را مخلوط نمایید .
  3. ۲ - جعفری را ریز خردکرده و همراه با پودر سوخاری و تمامی ادویه‌های گوشت مخلوط کرده و کامل ورز دهید .
  4. ۳ - مایه گوشتی را کف دست به‌اندازه گردو گرد کرده و داخل آرد سفید بغلتانید تا یک‌لایه آرد روی گوشت را بگیرد .
  5. ۴ - کمی روغن کف تابه لبه‌دار ریخته و گوشت‌ها را کمی تفت دهید . سپس ۲ لیوان آب روی کوفته‌ها ریخته و ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش آمده و سپس کم کنید تا با در بسته آرام‌آرام بپزد .
  6. طرز تهیه سس شوید :
  7.  ۱ - کره را روی حرارت ملایم آب کرده آرد را اضافه نمایید کمی حرارت دهید (دقت کنید رنگ آرد عوض نشود) سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده هم بزنید تا آرد گلوله نشود . کمی حرارت دهید تا سس غلیظ شود.
  8. ۲ - شوید خردشده و آب‌لیمو تازه را همراه با نمک و فلفل اضافه کرده هم زده و از روی حرارت بردارید.
  9. ۳ - پس پخت کامل کوفته‌ها را داخل ظرف مناسب کشیده و از سس تهیه‌شده روی آن داده و سرو نمایید.
  10. ۱ - می‌توانید از کمی گوشت گوسفند هم در ترکیب گوشتتان استفاده نمایید .
  11. ۲ - بهترین قسمت گوشت گوساله برای این غذا گوشت سردست می‌باشد که طعم و چربی مناسبی دارد
  12. ۳ - این غذا و سس آن حتما باید داغ سرو شوند به این دلیل که پس از سرد شدن سس سفت شده و کیفیت خود را از دست میدهد .
  13. ۴ - داخل سس از ۲-۳ قاشق غذاخوری خامه نیز میتوانید استفاده نمایید .
  14. ۵ - زمان تفت دادن کوفته‌ها دقت کنید لایه رویی فقط ببندد و تغییر رنگ به قهوه‌ای سوخته ندهد .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید