کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


کوکی شکلاتی گردویی

گروه غذا: 

کوکی‌هایی با پوسته‌ی ترد و مغز نرم و طعم بی‌نظیر

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه کره نرم شده و به دمای محیط رسیده
  • 1 پیمانه شکر سفید
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 3 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق سوپخوری آب داغ
  • 2 پیمانه شکلات تخته ای خرد شده (تلخ یا متوسط به دلخواه)
  • 1 پیمانه گردو خرد شده

روش تهیه کوکی شکلاتی گردویی

  1. - فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
    - کره‌ی نرم شده و شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شده و به‌صورت کرم دربیاید .
    - تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و به مخلوط کرم مانند اضافه کنید و هم بزنید ، همزمان وانیل را هم به این مخلوط اضافه کنید .
    - بکینگ پودر را در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید .
    - چیپس‌های شکلات و گردوهای خردشده را اضافه کنید .
    - کف سینی کاغذ انداخته و از این ترکیب با قاشق غذاخوری روی کاغذ بریزید ، اندازه و مقداری که از مواد می‌ریزید به‌دلخواه می‌تواند کمتر و یا بیشتر باشد ولی به‌اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری مناسب است .
    - سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و یا اینکه صبر کنید تا کناره‌های کوکی‌ها قهوه‌ای‌رنگ شود .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید