2 پیمانه شکلات تخته ای خرد شده (تلخ یا متوسط به دلخواه)
1 پیمانه گردو خرد شده
روش تهیه کوکی شکلاتی گردویی
- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید. - کرهی نرم شده و شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شده و بهصورت کرم دربیاید . - تخممرغها را یکییکی شکسته و به مخلوط کرم مانند اضافه کنید و هم بزنید ، همزمان وانیل را هم به این مخلوط اضافه کنید . - بکینگ پودر را در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید . - چیپسهای شکلات و گردوهای خردشده را اضافه کنید . - کف سینی کاغذ انداخته و از این ترکیب با قاشق غذاخوری روی کاغذ بریزید ، اندازه و مقداری که از مواد میریزید بهدلخواه میتواند کمتر و یا بیشتر باشد ولی بهاندازهی یک قاشق غذاخوری مناسب است . - سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و یا اینکه صبر کنید تا کنارههای کوکیها قهوهایرنگ شود .