کوکی شکلاتی گردویی

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

کوکی‌هایی با پوسته‌ی ترد و مغز نرم و طعم بی‌نظیر

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه کره نرم شده و به دمای محیط رسیده
  • 1 پیمانه شکر سفید
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 3 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق سوپخوری آب داغ
  • 2 پیمانه شکلات تخته ای خرد شده (تلخ یا متوسط به دلخواه)
  • 1 پیمانه گردو خرد شده

روش تهیه کوکی شکلاتی گردویی

  1. - فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
    - کره‌ی نرم شده و شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شده و به‌صورت کرم دربیاید .
    - تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و به مخلوط کرم مانند اضافه کنید و هم بزنید ، همزمان وانیل را هم به این مخلوط اضافه کنید .
    - بکینگ پودر را در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید .
    - چیپس‌های شکلات و گردوهای خردشده را اضافه کنید .
    - کف سینی کاغذ انداخته و از این ترکیب با قاشق غذاخوری روی کاغذ بریزید ، اندازه و مقداری که از مواد می‌ریزید به‌دلخواه می‌تواند کمتر و یا بیشتر باشد ولی به‌اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری مناسب است .
    - سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و یا اینکه صبر کنید تا کناره‌های کوکی‌ها قهوه‌ای‌رنگ شود .

بالا