کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


پوره سیب زمینی

به نظر میرسد اولین دستور ثبت شده از تهیه ی پوره ی سیب زمینی توسط
هانا گلاس در کتاب هنر آشپزی به سال 1747 میلادی باشد .
محبوبیت پوره سیب زمینی در کنار بسیاری از غذا ها غیر قابل انکار است

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 50 گرم کره
  • 50 گرم پنیرخامه‌ای
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 عدد سیب‌زمینی آبپز شده

روش تهیه پوره سیب زمینی

  1. - سیب‌زمینی آبپز شده را پوست کنده، له می‌کنیم؛ سپس کره آب کرده و پنیرخامه‌ای را اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن نمک و فلفل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود و بعد سرو می‌کنیم

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید