به نظر میرسد اولین دستور ثبت شده از تهیه ی پوره ی سیب زمینی توسط هانا گلاس در کتاب هنر آشپزی به سال 1747 میلادی باشد . محبوبیت پوره سیب زمینی در کنار بسیاری از غذا ها غیر قابل انکار است
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
50 گرم کره
50 گرم پنیرخامهای
به میزان لازم نمک و فلفل
2 عدد سیبزمینی آبپز شده
روش تهیه پوره سیب زمینی
- سیبزمینی آبپز شده را پوست کنده، له میکنیم؛ سپس کره آب کرده و پنیرخامهای را اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن نمک و فلفل مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود و بعد سرو میکنیم