پوره سیب زمینی

به نظر میرسد اولین دستور ثبت شده از تهیه ی پوره ی سیب زمینی توسط
هانا گلاس در کتاب هنر آشپزی به سال 1747 میلادی باشد .
محبوبیت پوره سیب زمینی در کنار بسیاری از غذا ها غیر قابل انکار است

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 50 گرم کره
  • 50 گرم پنیرخامه‌ای
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 عدد سیب‌زمینی آبپز شده

روش تهیه پوره سیب زمینی

  1. - سیب‌زمینی آبپز شده را پوست کنده، له می‌کنیم؛ سپس کره آب کرده و پنیرخامه‌ای را اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن نمک و فلفل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود و بعد سرو می‌کنیم

بالا