کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


کیک کدو حلوایی

گروه غذا: 

این کیک با طعم و عطر بی نظیر انتخاب ایده آل بعد از ظهر های زمستان با چایی دبش و ...

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم آرد
  • 250 گرم شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم گردو خرد شده
  • 200 میلی لیتر پوره کدو حلوایی
  • 3 قاشق سوپخوری ماست کم چرب
  • 200 گرم روغن مایع
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه کیک کدو حلوایی

  1. تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب میزنیم .
    بعد روغن مایع و سپس ماست رو اضافه کرده و مجددا میزنیم تا یکدست بشه .
    بعد پوره ی کدو حلوایی رو هم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه .
    آرد و دارچین و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و گردوی خرد شده رو باهاش مخلوط میکنیم .
    مخلوط آرد رو بتدریج به مایه اضافه کرده و هر بار با لیسک خوب مخلوط میکنیم .
    وقتی مایع کیک یکدست شد ،تو قالبی که چرب کرده و آرد پاشیده یا کاغذ روغنی انداخته میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه تو طبقه ی وسط فر و با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .
    میتوانید مقداری از مایه رو تو قالب فلزی و مقداریش رو تو قالبهای مافین بریزید.
    اگه قالبتون فلزیه ، با قلمو و روغن چرب کرده و آرد بپاشین و با ضربه به قالب اضافه ی آرد رو خارج کنید.
    روی کیک رو میتونید با پودر قند تزیین کنید و با مربای کدو حلوایی تزیین کنید .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید