کیک کدو حلوایی

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

این کیک با طعم و عطر بی نظیر انتخاب ایده آل بعد از ظهر های زمستان با چایی دبش و ...

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم آرد
  • 250 گرم شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم گردو خرد شده
  • 200 میلی لیتر پوره کدو حلوایی
  • 3 قاشق سوپخوری ماست کم چرب
  • 200 گرم روغن مایع
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه کیک کدو حلوایی

  1. تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب میزنیم .
    بعد روغن مایع و سپس ماست رو اضافه کرده و مجددا میزنیم تا یکدست بشه .
    بعد پوره ی کدو حلوایی رو هم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه .
    آرد و دارچین و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و گردوی خرد شده رو باهاش مخلوط میکنیم .
    مخلوط آرد رو بتدریج به مایه اضافه کرده و هر بار با لیسک خوب مخلوط میکنیم .
    وقتی مایع کیک یکدست شد ،تو قالبی که چرب کرده و آرد پاشیده یا کاغذ روغنی انداخته میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه تو طبقه ی وسط فر و با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .
    میتوانید مقداری از مایه رو تو قالب فلزی و مقداریش رو تو قالبهای مافین بریزید.
    اگه قالبتون فلزیه ، با قلمو و روغن چرب کرده و آرد بپاشین و با ضربه به قالب اضافه ی آرد رو خارج کنید.
    روی کیک رو میتونید با پودر قند تزیین کنید و با مربای کدو حلوایی تزیین کنید .

بالا