بادمجان برگر
گروه غذا:
برگر با سبزیجات یه پیشنهاد دوستداشتنی برای گیاهخوارها و عزیزانی که رژیمهای غذایی خاص دارن .
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
- به میزان لازم سس گوجه
- به میزان لازم سس مایونز
- به میزان لازم سس خردل
مواد اصلی
- 1 عدد بادنجان متوسط
- 1 قاشق سوپخوری کره
- به میزان لازم پنیر ورقهای
- به میزان لازم نان همبرگر
- 1 عدد کاهو
- 1 عدد پیاز کوچک
- به میزان لازم خیار شور ریز
- به میزان لازم گوجه فرنگی
روش تهیه بادمجان برگر
- - برشهای بادنجان را در ظرف مخصوص مایکروفر گذاشته و به مدت 5 دقیقه در مایکروفر بپزید . ( یا تا وقتیکه وسط برشها نرم شود . )
- کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و بادنجانهای پخته را در آن تفت دهید . تا حدی که هر دو طرف بادنجان تست و برشته شود . حالا روی آنها را یکلایه پنیر ورقهای بگذارید و صبر کنید تا پنیر ذوب شود .
- این برشهای بادنجان که برشتهشده و یکلایه پنیر دارد را در نان همبرگر گذاشته و برشهای کاهو، گوجه ، پیاز و خیار شور را روی آن بگذارید .
- بهدلخواه هم به آن سس گوجه ، مایونز و خردل بزنید . - - نوش جان